Obilježavanje Dana policije nastavljeno dobrovoljnim darivanjem krvi i sportskim susretima

U utorak, 26. rujna djelatnici Policijske uprave međimurske, sada već tradicionalno, dobrovoljno su darivali krv

Blagdan svetog Mihaela – Dan policije u Policijskoj je upravi međimurskoj i ove godine obilježen je svečanim programom.
Svečana akademija povodom obilježavanja Dana policije održana je prošlog petka, 22. rujna u Domu kulture u Prelogu, a uspješno je održan i osmi “Sajam sigurnosti i prevencije”.

U utorak, 26. rujna 2023. godine u jutarnjim satima treba istaknuti i humanitarnu gestu djelatnika Policijske uprave međimurske koji su tradicionalno povodom Dana policije dobrovoljno darivali krv u sportskoj dvorani Policijske uprave međimurske.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u akciji dobrovoljnog darivanja krvi.

Sportski dio druženja svih djelatnika Policijske uprave međimurske povodom Dana policije održan je u srijedu, 27. rujna s početkom u 11 sati u Cirkovljanu (NK Naprijed).

Rezultati po disciplinama:

Pikado:          1.mjesto  PP Prelog
2.mjesto  PU međimurska
3.mjesto  PP Mursko Središće

Mali nogomet: 1.mjesto IJP
2.mjesto PPRP Čakovec
3.mjesto PP Čakovec

Zračna puška :1.mjesto PP Mursko Središće
2. mjesto PU međimurska
3..mjesto IJP

Belot:               1.mjesto IJP
2.mjesto PU međimurska
3.mjesto  PP Prelog

Zahvalu za organizaciju samog susreta upućujemo:

Regionalnom klubu IPA Međimurje-Čakovec, Sindikatu policije Hrvatske, Nezavisnom sindikatu djelatnika MUP-a, Davidu  Verli, Darku  Mikec, Silviji Špicar, Željku Turk, Vjeranu Horvat i Krunoslavu Fekonji.

Sveta Misa zadušnica za poginule i nestale hrvatske branitelje povodom Dana policije i Dana kapelanije Sv. Franjo Asiški za područje Policijske uprave međimurske održat će se u srijedu, 4. listopada u Crkvi Marije Magdalene u Štrigovi.

Ivan Sokač načelnik uprave je svim djelatnicima Policijske uprave međimurske, aktivnim i umirovljenim, u ime Policijske uprave i svoje osobno, uputio je povodom Dana policije – 29. rujna i blagdana sv. Mihovila te zahvalio na časnom, poštenom i profesionalnom radu.

(tekst i foto: PU međimurska)