Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

Drage moje Međimurke i Međimurci,

još je jedna godina iza nas. Svatko će je ocjenjivati na svoj način. Nekome je bila sretna, nekome izazovna, nekome teška, nekome uspješna, no svakako, godina koja je obilježena globalnom pandemijom uzrokovana korona krizom, kada već dugo vremena živimo novo normalno vrijeme i prilagođavamo se novonastalim okolnostima. U 2022. godini čekaju nas brojni projekti koje ćemo realizirati, nove suradnje koje ćemo ostvariti i uspjesi kojima ćemo se veseliti. Siguran sam da ćemo zahvaljujući zajedništvu, solidarnosti i sinergiji koju imamo, postići još mnoge zapažene rezultate i pozicionirati naše Međimurje još snažnije i više na ljestvici uspješnih regija.

Na kraju 2021. godine osjećam istinsku zahvalnost prema svima Vama. Zajedno ćemo dočekati još jednu godinu za koju vjerujem da će nam donijeti više dobroga i pozitivnoga nego godina koju ostavljamo iza nas. Zajedno ćemo nastaviti graditi bolje i pravednije društvo, optimističnije Međimurje.

Želim Vam da u krugu svojih najmilijih pronađete ono istinsko i najdublje zadovoljstvo i mir, koji su nam potrebni kako bismo ostvarili sreću i uspjehe kojima težimo. Svima Vama, drage moje Međimurke i Međimurci, od srca želim da 2022. godina ispuni Vaše nade i planove, donese obilje zdravlja, veselja i uspjeha u svaki dom. Sretna Vam nova godina!

ŽUPAN

Matija Posavec