Novinarka Muralista na konferenciji za medije Stožera CZ MŽ: Hoćete li biti spremni stati na optuženičku klupu?

Danas u 11 sati održana je konferencija za medije Stožera civilne zaštite Međimurske županije koje sve liče kao jaje jajetu, samo što se iznose novi podaci i statistike. Nekada uopće nema pitanja, a ponekad se postavljaju ona naručena tako da onaj koji na njih odgovara „blista od sreće i zadovoljstva“ te odgovor počinje s prožvakanon frazom „ovo je zaista dobro pitanje i o njemu smo mnogo razmišljali“. Da razmišljali ste i onda to pitanje naručili.

Sve se to tako odvijalo dok na konferencije nije počela dolaziti Muralistova novinarka Jasminka Podvez. Prošli tjedan njezino pojavljivanje bilo je neočekivano i iznenađujuće za Stožer koji se nije snašao, a verbalno su je napadali i neki drugi novinari, a to nije izostalo ni danas. Zaista muževno i seksistički od profesionalnog novinara. Predsjednik Stožera joj je također osorno dobacio da je počela pretjerivati.

Danas su najvjerojatnije očekivali njezin dolazak no nisu znali kakva će pitanja postaviti. Na većinu njih su, kao što smo pretpostavili, odgovorili da nisu nadležni, a kako su odgovorili na pitanje jesu li spremni stati na optuženičku klupu pogledajte u videu koja je snimila naša novinarka.

(R. Tomanić, video: Jasminka Podvez, foto: Screenshot)

VIDEO: