NOVIM VRATIMA ZAŠTITILI KUĆICE NA TRŽNICI

Već duže vrijeme uski prostor između objekta u kojem je smješten caffe bar Art i niza drvenih kućica na gradskoj tržnici u Murskom Središću predstavljao je sigurnosni i higijenski problem. Stara i derutna vrata oštećena zubom vremena i pokojim pokušajem obijanja, koja su sprječavala ulazak u tu središćansku katakombu, mjesecima su ležala srušena ili samo prislonjena na zid.

Omogućavala su tako, pogotovo u noćnim satima, pokušaje provala u kućice sa njihova zadnje strane, kao i korištenje tog skrivenog prostora kao WC-a, iako se javni nalazi samo nekoliko metara dalje. Kako je ta površina u privatnom vlasništvu Grad nad njom nije imao ingerencije pa je nastala već opisana situacija.

Jučer se to promijenilo jer su dva poznata Središćanca, privatni ugostitelj Dragan Hoblaj i neumorni profesionalni vatrogasac Rajko Bogdan, uz budno oko nadzornika radova Hren Dragutina, postavili nova i čvrsta vrata koja će od sada štititi taj prostor i bar malo zadavati brige nepoželjnim osobama u ostvarivanju njihovog nauma, ma kakav on bio. (rt)

SAM_2402

SAM_2410

SAM_2411

SAM_2414

SAM_2416

SAM_2417