NK MURA IZ HLAPIČINE POD NOVIM KROVOM

NK Mura  iz Hlapičine nije samo odlično krenula u novu sezonu na sportskom planu već su se potrudili i svoje staro krovište na svom nogometnom hramu  zamijenili novim. Stare već dotrajale salonitne ploče ne samo da su propuštale već bile i štetne za okolinu.

01

Uz pomoć Grada M.Središća i gradonačelnika Dražena Srpaka odakle je izdvojeno 30.000.kuna iz kapitalnih investicija, te još 15.000,00 kuna od sponzora, postavljen je lijepi  plavi krov u bojama kluba. Ono što moramo posebno naglasiti da su sve radove besplatno , volonterski izveli navijači, bivši igrači kao i mnogi prijatelji kluba.

02

Dragutin Stojko predsjednik NK Mure te predsjednik MO Hlapičine i ovim putem najljepše se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj veliki i za klub nadasve koristan posao privede kraju i tako omogući svim prijateljima i članovima kluba još bolji i kvalitetniji rad.

03

U vrijeme kada se teško dolazi do sredstava koja se ulažu u sport ovaj primjer samo pokazuje da se sve može kad se hoće i kad ima međusobne dobre suradnje.

(Z. Rihtarec)

04