Nastavlja se Ljeto uz Muru nogometnom utakmicom „Gornji i Donji kraj“, šansonama, baladama te nastupom Dominika Padarića i Rebecce Posavec

Nakon četiri dana smijeha uz predstave Kerekesh Teatra i stand up komičara Vlatka Štampara, dječje predstave i tamburaškog sastava „Prim“ u obliku uličnih svirača, Ljeto uz Muru se nastavlja u nešto drugačijem obliku u kontroliranim uvjetima i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Na novo uređenom malo nogometnom igralištu na izletištu skela „Fusek“ u subotu održana je tradicionalna nogometna utakmica „Gornji i Donji kraj“ koja je po prvi puta odigrana 1975. godine. Za dodatnu atmosferu na izletištu odzvanjali su zvuci tambura tamburaškog sastava „Žice“.

Već idućeg vikenda na šetnici uz rijeku Muru posjetitelji će moći uživati u francuskim, talijanskim šansonama, baladama i poznatim evergreenima. U nedjelju 08.08.2021. godine na šetnici uz rijeku Muru. Bariton Dominik Padarić i pijanist Patrik Zamuda nastupit će na ljetnoj pozornici na šetnici od 19,00 do 20,00 sati.

Mlada i talentirana glazbenica Rebecca Posavec koja od ove godine kreće na glazbeni fakultet u Los Angeles, zajedno s maestrom klavira i gostom iznenađenja nastupit će na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza s početkom u 19,00 sati također na ljetnoj pozornici na šetnici uz Muru..

(Grad Mursko Središće)