Najava za izbor „Miss Međimurske županije 2023.“

Nakon 3 godine, na samu 30. obljetnicu izbora za Miss Hrvatske, konačno će se i u našem gadu održati izbor za Miss Međimurske županije.

Na inicijativu gospođe Ive Loparić Kontek, direktorice licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta, organizacijsku palicu ove godine preuzimaju Vlatka Ciber i Janja Varga.

Vlatka Ciber, vlasnica je obrta Cyber look i dizajnerica nakita s dugogodišnjim iskustvom. Dosad je sa svojim nakitom sudjelovala na brojnim modnim revijama u Zagrebu, Krapini i Čakovcu. Nakit Cyber look također su nosile i finalistice izbora za Miss grada Zagreba.

Janja Varga, iza sebe već ima poduzetničko iskustvo kroz dva brenda na području grafičkog dizajna. No, unatrag nekoliko godina ostvarila se kao event manager, osnivačica i predsjednica udruge Žene poduzetnice Međimurja, dobitnica nagrade Women leaders 2022 te autor nekoliko projekata među kojima i sad već dobro poznati WOW Fashion Show.

Njihovo bogato dosadašnje iskustvo, ljubav prema modi, te nadasve dugogodišnje prijateljstvo, rezultiralo je jednom prelijepom sinergijom, koja će se ove godine po prvi puta ostvariti na Izboru za Miss Međimurske županije.

Sam izbor održat će se 10. rujna 2023. u Atriju Starog grada Zrinskih u Čakovcu.

Pozivamo sve zainteresirane djevojke od 17 do 27 godina da se za sudjelovanje na izboru prijave na službenoj stranici Miss Hrvatske za Miss svijeta. Rok za prijave je 30. lipnja 2023. Nakon sakupljenih prijava održat će se i casting, te će se tada odabrati 12 finalistica.

Link za prijavu Miss Međimurske županije 2023.

Za sve dodatne informacije javite se organizatoricama na mail [email protected]

(Janja Varga, Photo: Voge arts)