Najava akcije “Alkohol”

Policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske u suradnji s policijskim službenicima iz susjedne Policijske uprave varaždinske, provest će aktivnosti iz akcije “Alkohol” u subotu, 20. veljače od 16 do 24 sata

Sutra (subota), 20. veljače 2021. godine od 16 do 24 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske u suradnji sa susjednom Policijskom upravom varaždinskom provest će aktivnosti iz akcije “Alkohol”.

Aktivnosti iz akcije prvenstveno će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga, ali i utvrđivanja ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Ujedno, tijekom akcije posebna pozornost posvetit će se utvrđivanju prekršaja vozača koji upravljaju vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, za vrijeme dok im je vozačka dozvola oduzeta i onim kategorijama vozila koje nisu upisane u vozačkim dozvolama te utvrđivanju prekršaja “mladih vozača”.

(PU međimurska, Foto: Ilustracija )