Na Murskom wine festu prvi uživajte i u ovogodišnjim vinskim Decanterima

4 tenora i kapljica vrhunskog vina za idealni početak ljeta na Šetnici svete Barbare

Večeras nas na Šetnici svete Barbare u Murskom Središću čeka prava glazbena poslastica, nastup 4 tenora. Ulaz je slobodan, a prije sama 4 tenora zagrijat će vas predgrupa Aquarius Band. Istovremeno, od 18.00 sati, odvijat će se i Treći Murski wine fest, što je ujedno prilika da prvi uživate u ovogodišnjim nagrađenim vinima s prestižnog ocjenjivanja vina Decanter.

Tako možete kušati brončani sauvignon i graševinu, te srebrni pušipel classic vinarije Jakopić, zatim brončani pinot crni i pušipel salix vinarije Preiner, te brončani sauvignon vinarije Kerman. Uz to, predstavit će se i vrhunska vina vinarija Novak, Magdič i Tigeli, što će za prave vinoljupce biti vrhunski užitak. Osim na Decanterima, sve su vinarije osvajači nagrada i po drugim prestižnim natjecanjima.

Kotizacija za čašu iznosi 3,00 eura, koji se vraćaju po povratku čaše, a nakon toga u vinima uživate uz bonove, odnosno već želite li kupovati po čašu i degustirati ili već znate u kojoj butelji želite uživati. Bonovi i čaše kupovat će se na blagajni, uz same štandove s vinarima, na Šetnici svete Barbare.

(GMS)