Mursko Središće – vikend pun događanja

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu, nedjelju završavamo natjecanjem lova ribe udicom na plovak treće zone koja obuhvaća Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko-Križevačku županiju. Podjela medalja i pehara održala se na ŠRC Zalešće u Murskom Središću, a sudjelovala su ribolovna društva koja su stekla pravo kroz izlučna natjecanja kroz godinu. Nagrade su podijeljene u četiri kategorije seniori, seniorke, juniori i juniorke, a uručio ih je gradonačelnik grada Mursko Središće – Dražen Srpak.

U isto vrijeme dok su ribiči primali svoje nagrade na Šetnici svete Barbare Udruga udomitelja djece Međimurja u suradnji s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Čakovec i uz pokroviteljstvo Grada Mursko Središće obilježila je Međunarodni dan obitelji i Nacionalni dan udomiteljstva. Uz bogat program za djecu i mlade, one starije zabavljali su članovi KUD-a Mura Mursko Središće i legendarne Črne strele.

Gradonačelnik grada Mursko Središće još jednom je zahvalio Udruzi udomitelja djece Međimurja na predanom radu i napomenuo kako su upravo zahvaljujući njima mnoga djeca izvedena na pravi put.

(GMS)