MURALIST UČESTVUJE NA NATJEČAJU EUROPSKE KOMISIJE – POMOZITE KLIKOM MIŠA !

U ponedjeljak 26.08.2013. započelo je glasovanje za natječaj koji je raspisala Europska komisija putem facebooka za najbolju fotografiju projekta koji se financira iz njezinih fondova. MURALIST učestvuje sa ovom fotografijom romskog naselja SITNICE i ako želite možete joj dati svoj glas. Nagrada je 1.000 eura za kupnju fotografske opreme koja bi nam dobro došla jer nam fotoreporter radi sa posuđenim fotoaparatom. HVALA SVIMA KOJI ĆETE NAM SVOJIM GLASOM MOŽDA POMOĆI !

GLASATI MOŽETE NA OVOM LINKU KLIKOM NA PROZORČIĆ VOTE KADA SE OTVORI FOTOGRAFIJA ! https://fp-dg-regio.artwhere.me/entry/l.php?pid=101eddf7abca16bb64cf807e91a06569.jpg

Natjecanje „Europa u mojoj regiji“

Europska komisija pokrenula je Facebook Foto natjecanje “Europa u mojoj regiji”. Natjecanje ima za cilj istaknuti rad projekata diljem Europe financiranih uz pomoć EU fondova te istražiti značenje tih projekata u lokalnim zajednicama. – piše na službenim stranicama Međimurske županije.


Stanovnici EU-a, stariji od 18 godina, pozvani su da se pridruže natjecanju s najviše tri fotografije u sklopu projekta koji prima sredstva EU. Fotografije moraju prikazivati istaknuti plakat ili pločicu s EU zastavom čime se dokazuje da je projekt financiran sredstvima EU.


Biti će izabrana četiri dobitnika, jedan većinom glasova javnosti, a tri od strane žirija. Glasovanje će trajati od 26. kolovoza do 6. rujna 2013. Osim pobjedničkih fotografija, 100 fotografija s najviše glasova publike ući će u uži izbor žirija zajedno s dodatnih 50 fotografija iz natjecanja po izboru žirija.
 

Žiri će između njih odabrati tri pobjednika. Svaki pobjednik će osvojiti novčanu nagradu od 1000 eura koju će moći utrošiti na kupovinu digitalnog fotoaparata i opreme te putovanje za dvije osobe u Bruxellesu uključujući dva noćenja između 7. i 10. listopada 2013.

ZA NAŠU FOTOGRAFIJU GLASATI MOŽETE OVDJE: https://fp-dg-regio.artwhere.me/entry/l.php?pid=101eddf7abca16bb64cf807e91a06569.jpg