MURALIST ČITALI SVI OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Naša vijest o seksu na autobusnoj postaji u Murskom Središću koju smo objavili odmah nakon tog događaja izazvala je pravu lavinu interesa elektronskih i tiskanih medija. Predsjednik i urednik Muralista bili su doslovno najtraženiji ljudi u regiji jer su taj članak htjeli prenijeti svi od Vardara pa do Triglava. Upućeno nam je na stotine telefonskih poziva i e-mailova sa zahtjevom za odobrenje objavljivanja teksta i fotografija. Mi smo naravno svima udovoljili, a nekima poslali i fotografije u originalnoj rezoluciji koja je bitna kod tiskanja.

Javljali su nam se mediji iz Ljubljane, Zagreba, Sarajeva, Podgorice, Skoplja i na desetine drugih gradova koje ovom prilikom nećemo nabrajati, pa je tako mali lokalni portal Muralist postao poznat na cijelom području bivše Jugoslavije.

Moramo priznati da smo i mi sami bili iznenađeni neviđenim interesom koji je izazvala ta vijest pogotovo kod policije koja je opet posjetila urednika Muralista tražeći informaciju o autoru fotografije koju naravno nisu dobili jer mi svoje izvore štitimo. Zbog čega im je to bilo bitno možemo samo pretpostavljati, ali kada uzmemo u obzir imena aktera ove priče koja su objavili neki mediji, stvari postaju malo jasnije.

O Murskom Središću  je pisalo stotine medija, pa se tako naš grad nakon Đangojovih plavih žaba opet našao u centru zbivanja na vrlo širokim prostorima.

 

                                                                                                  (R. Tomanić)