MURALIST BILJEŽI TJEDNI RAST OD 182,5% – PROČITAJTE O ČEMU ĆEMO SVE PISATI

Mali lokalni portal Muralist koji uglavnom objavljuje vijesti s područja Grada Mursko Središće zabilježio je prošli tjedan rast posjeta svojoj stranici za čak 182,5% prema evidenciji koju službeno  dobiva od centrale facebooka.

Nemamo što skrivati i obavještavamo vas da mjesečno imamo između 25 – 30 tisuća pogleda što putem facebooka ili izravnog posjeta našoj stranici sa čime smo s obzirom na područje koje pokrivamo izuzetno zadovoljni.

 U slijedećem razdoblju, osim aktualnih gradskih vijesti dokumentirano ćemo obrađivati neke do sada prešućivane ili od lokalnih medija pristrano i ideološki obrađivane teme. Evo neke od njih:

1.     Kako su ugledni središćanski komunisti srušili pil Svetog Ivana Nepomuka i bacili ga u Muru !

2.     Kako su branitelji koji su se vratili sa ratišta istukli i svukli dvojicu uglednih središćanaca koji su trgali plakate i vikali im da ubijaju srpsku djecu !

3.     Kronologija čitavog događaja i podmukle laži jedne ugledne lokalne tiskovine koja je tvrdila da se događaj nije zbio i da je sve to podvala sadašnjeg urednika Muralista !

4.     Kako je jedan ugledni urednik jedne međimurske tiskovine pohađao partijsku školu u Kumrovcu, a kod „Vurija“ pjevao „domoljubne“ pjesme (video) za koje na žalost nije dobio čekove poput Stipe Mesića u Australiji!

5.     Postoji li istina u pričama koje se šire Središćem da je jedan ugledni međimurski novinar u ljubavnoj vezi sa jednom uglednom središćanskom političarkom ?

6.     Postoji li mogućnost povratka zvona iz Selnice koje se nalazilo u središćenskoj crkvi koja je stradala u poplavi 1690. godine ?

7.     Da li je ugledna središćanska profesorica na nastavi trgala djeci lančiće sa križevima koje su nosili oko vrata ?

8.     Tko je brojio bijele miševe, a Središću ukrao Božić, Novu godinu i fašnik

9.     Od HDZ-a do predsjednika SDP-a !

10.                        Kako je UDBA hapsila i ispitivala središćance koji su malonogometnu ekipu na jednom turniru nazvali MAJK SPAJK !

11.                        Marihuana rasla u centru Središća, a milicajci je nisu prepoznali !

12.                        Kako su PUMS i AFIX 1974. godine morali odigrati plakatiranu utakmicu pod  budnim okom milicije !

13.                        Nepoznati detalji o zaustavljanju tekova JNA u Murskom Središću. Visoki funkcioner međimurskog HDZ-a naredio da se tenkovi puštaju u Sloveniju !

14.                        Kako su plave žabe proslavile Središće u svijetu !

 

Te i druge teme čitajte uskoro u Muralistu. Hvala vam što nas pratite !

 

 

                                                Urednik Muralista Rajko Tomanić