mRNK molekule u bućkurišu kreirane su tako da se lakoćom ugrađuju u naš genom!

Inače naš organizam bori se protiv ugradnje vlastitih mRNK molekula, a posebno se bori protiv mogućnosti ugradnje stranih koje su izrazito opasne zbog mogućnosti proboja stanične obrane što rezultira velikim rizikom ugradnje strane mRNK molekule u naš genom.

mRNK molekule u bućkurišu precizno su napravljene tako da budu nevidljive našoj staničnoj obrani što znači da će umjetne molekule iz bućkuriša neometano ući u naše stanice gdje će izvršiti reprogramiranje transkripcije i tako se trajno ugraditi u naš genom!

Pored mRNK molekula bućkuriš sadrži veliku količinu grafen hidroksida koji se u krvi ponaša poput nano žileta pa su sportaši i djeca zbog ubrzanog krvotoka posebno izloženi unutarnjim oštećenjima, krvarenjima i trombovima a o magnetnim svojstvima istog i njegovoj osjetljivosti na elektromagnetska zračenja nećemo govoriti..

Pored mRNK molekula i grafen hidroksida u bućkurišu se nalaze još kojekakve parazitske strukture i nano roboti i to je od strane nezavisnih stručnjaka prezentirano javnosti, a tu je i bio-luminantni enzim luciferaza koji je jasno vidljiv pod ultra violentnim svjetlom.

Rađanje degenerčine djece od strane cijepljenih roditelja dokumentirano je u Turskoj od strane tima liječnika koji je također potvrdio da se ne radi o nikakvom “cjepivu” već o genskom modifikatoru i tu se jasno potvrđuju činjenice koje je u svom radu na YouTubeu kanalu iznio naš doktor Tomislav Domazet Lošo, inače molekularni genetičar koji jako dobro poznaje mRNK tehnologiju i njene posljedice po živote i zdravlje onih u čiji se genom trajno ugrade opasne, umjetne i strane mRNK molekule.

Pravi je “virus” zapravo bućkuriš koji se nudi kao lijek doduše ucjenama i prisilom, a samo operirani od zdravog razuma i prevareni mogu hladno ići u sebe primati koktel čiji sastojci prodiru u naše stanice, reprogramiraju našu transkripciju i tako se trajno ugrade u genom tim činom osiguravajći budućim pokoljenjima teške nasljedne genetske bolesti širokog spektra!

Znači ako vas grafen hidroksid magnetnih svojstva i njegova sposobnost izazivanja unutarnjih krvarenja i trombova ne dođe glave tu su dodatne parazitske i nano strukture a pored svega toga ako i to preživite tu su mRNK molekule koje se nikako ne bih smjele ugraditi u naš genom ali vidi gle čuda baš su te molekule kreirane da budu nevidljive našoj staničnoj obrani što rezultira prodorom mRNK molekula u stanice i njenom ugradnjom u genom..

Liječnici iz Turske izišli su u javnost sa slikama beba rođenih s teškim anomalijama s više pari udova s repom s životinjskom dlakom itd.

Naravno da je običnim laicima teško povjerovati vlastitim očima međutim to su posljedice ugradnje stranih mRNK molekula u naš genom pa sada zamislite razmjere katastrofe s obzirom da je tri milijarde ako ne i više ljudi u svoj organizam ubrizgalo to sranje za polagano umiranje i nasljedno rađanje degenerčnih potomaka!

Niti jedna trudnica koja je tokom trudnoće u sebe primila bućkuriš nije rodila dijete već je pobacila, a to je najbolji dokaz obrambene reakcije organizma na “blagoslovljeni” sastav “spasonosnog lijeka” koji je u ovom slučaju za organizam trudnice opasniji čak i od ugriza zmije otrovnice što vidimo po reakciji organizma koji se preventivno štiti na način da ubije svoj vlastiti plod.

Jasminka Podvez