MLADI VRATIŠINCA PRIREDILI HUMANITARNU ČAJANKU S MJEŠTANIMA

Savjet mladih Općine Vratišinec darivao najpotrebitije obitelji na području općine

Savjet mladih Općine Vratišinec drugu je godinu za redom, točnije 11. prosinca u sklopu manifestacije “Advent v Općini Vratišinec” održao svoju takozvanu “Čajanku s mještanima” koja je i ove godine bila humanitarnog karaktera. Zahvaljujući velikodušnim dobrovoljnim prilozima mještana, Savjet mladih skupio je dovoljno novčanih sredstava za kupnju poklon paketa s osnovnim namirnicama i pomalo slatkiša za najpotrebitije obitelji s područja općine na prijedlog Socijalnog vijeća, Općine Vratišinec i samih članova.

unnamed-2

S obzirom da se Savjet mladih zalaže za potrebe mladih, poklon paketi su bili podijeljeni ponajviše obiteljima s djecom. Tako je na području općine 30. prosinca poklon pakete povodom novogodišnjih blagdana primilo ukupno 5 obitelji.

Izuzetno smo ponosni na svoj trud da nekome pomognemo, a pozitivne reakcije i znakovi zahvalnosti samih obitelji su nam samo poticaj da tako nastavimo i dalje.

Na samom kraju zahvaljujemo svima koji su dali svoj dobrovoljni prilog u sklopu čajanke i tako pomogli da obradujemo najpotrebitije.

(SMOV)

unnamed-1