Mladi poduzetnik Luka Moharić otvario kultni kafić „ART“ u Murskom Središću u subotu 02. studenog

Jedan od najpopularnijih kafića u Murskom Središću svakako je „ART“ koji je u decenijama svojeg rada stekao kultni status. Zato vijest koja se pojavila početkom rujna da se „ART“ zatvara nije bila dobro primljena među mnogobrojnijim posjetiteljima ovog poznatog ugostiteljskog objekta.

No nije se radilo o potpunom zatvaranju kafića, već samo o promjeni najmoprimca. Naime, vlasnik cijelog objekta u samom centru grada je Ivica Kasalo, a 18 godina bio je u najmu Dragutina i Sandre Hoblaj čijom zaslugom je on i postao jedan od „simbola“ grada.

Ugodnu atmosferu, mogli bi reći čak obiteljsku, upotpunjavala je uvijek dobra glazba, kulturni događaji na unutarnjoj terasi, umjetničke slike i razne izložbe te nadasve srdačan i prijatan odnos prema gostima.

Zbog životnih okolnosti Sandra i Dragutin više nisu mogli voditi kafić pa je on bio privremeno zatvoren od 15. listopada. Sada, samo nakon dva tjedna „ART“ ponovo otvara svoja vrata zahvaljujući mladom poduzetniku iz Murskog Središća, Luki Mohariću koji je u ovom kafiću i radio osam mjeseci.

Otvorenje će biti ove subote 02. studenog u 06,30 sati. Kako nam je rekao Luka biti će to poseban dan, a od samog jutra gosti će biti posluživani besplatnim pićem dobrodošlice kao i raznim narescima, kolačima, grickalicama. U večernjim satima (od 21,00) stiže i posebno iznenađenje, pečeni odojak.

Dakle, mladi poduzetnik potrudio se već na samom početku da ugodno dočeka stalne goste, ali i one nove, a namjera mu je da zadrži nivo kvalitete koju je „ART“ imao, a s vremenom da je i unaprijedi i poboljša.

„Ništa neću mijenjati, ostaje sve kako je i bilo jer smatram da je tako najbolje za „stare“ i stalne goste koji su zbog takve posebne atmosfere te odnosa prema njima i dolazili u kafić, a nadam se da će dolaziti i ubuduće, isto kao i oni novi kojima također želim dobrodošlicu!“ rekao nam je Luka Moharić.

Radno vrijeme kafića ostaje isto kakvo je i bilo, radnim danom i nedjeljom od 06,30 – 22,30 sati, a petkom i subotom od 06,30 – 24,00 sati.

Tako će od subote ovaj dio grada opet oživjeti , a velka fešta otvaranja trajati će do 03,00 sati ujutro.

„ART“ SE VRATIO!

(rt, foto: Tin Tomanić)