MINISTAR MIRANDO MRSIĆ OTVORIO ISPOSTAVU HZMO U MURSKOM SREDIŠĆU

Treći dio današnje svečanosti obilježavanja blagdana Svete Barbare odvijao se kod Vatrogasnog doma gdje je u prostorijama zgrade bivše Mjesne zajednice svečano otvorena  Ispostava HZMO M. Središće .

Ovom velikom i značajnom trenutku za Grad M. Središće i njegovu okolicu prisustvovali su  ministar Ministarstva rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić ,ravnatelj HZMO Srećko Vuković , pomoćnici ravnatelja  Đurđa Bičanić te Damir Salaj ,predstojnica  područnog ureda Čakovec Tatjana Hudak Štefan ,predstojnik ureda HZMO područja Varaždin Davor Cikojević te međimurski župan Matija Posavec koji je i u ovom slučaju odigrao veoma važnu ulogu za naš Grad.  Svi su u svojim obraćanjima istaknuli vrlo dobru suradnju bez obzira na stranačku pripadnost i da ona može poslužiti za  primjer za mnoge druge projekte koji su u pripremi za naš grad.

Na kraju ovog cijelog prijepodnevnog programa svi  rudari , gosti učesnici programa uputili su se TC Cimper gdje je već po tradiciji pripremljen ručak za sve njih.

                                                         (Z. Rihtarec, foto Anđelko Jurak)