MINERSI ČISTE SMEĆE I PRIREĐUJU HUMANITARNI PARTY ZA BOLESNU DJECU

Motoristi iz Miners MC Varaždin Crew u subotu su u povodu Dana planeta Zemlje čistili okoliš u blizini Drave na prostoru dijela sjeverne varaždinske obilaznice. Puno smeća našlo se u traktorskoj prikolici.  Prikupljena su tri kontejnera raznog otpada.

– Moramo naglasiti da smo tu akciju proveli i prošle godine i da se rezultati vide. Još ima puno neodgovornih građana, ali manje nego prije. Da bismo tomu stali na kraj, uz cestu gdje je bilo najveće divlje odlagalište, a ujedno se nalazilo u neposrednoj blizini našega klupskog prostora, postavili smo tablu „Zabranjeno odlaganje smeća“. U akciji je sudjelovalo desetak članova kluba. Pored klupskog prostora imali smo kontejner Varkoma u koji smo smeće istovarivali. Budući da je tu bilo razne vrste smeća, od staklenih boca, plastičnih boca, najlona, plastike, lima, guma, raznih tkanina, školjki, sudopera pa do uginulih životinja, koje svojim raspadanjem šire zarazu i smrad, Varkom će taj otpad sortirati i reciklirati – opisao je Željko Martinec, predsjednik varaždinskih Minersa.

 

Najavimo i da će Minersi 2. i 3. svibnja organizirati humanitarni „party“ na prostoru Lovačkoga doma Fazan (iza bivšeg OBI-ja). Prihod će biti namijenjen za uređenje odjela dječje kirurgije u općoj bolnici varaždin, a svirat će Poison Heart (obrade Ramonesa), Picksiebner u petak i Tearless, Kein Engel(obrade Rammsteina) i Zadruga. Bit će i moto igre: turnir u obaranju ruku, bacanje moto guma, bacanje noževa i mehanički rodeo s bogatim nagradama sponzora. Osiguran je prostor za kamp, a cijena ulaza za pješake iznosi 30 kuna za oba dana. (http://varazdinske-vijesti.hr)