MEĐIMURSKI POLICAJCI BICIKLOM DO VUKOVARA

U subotu, 27. lipnja ove godine, dvojica policijskih službenika – biciklista Policijske postaje Prelog, Spomenko Gojsek i Dario Ratkajec, zajedno sa 21 biciklistom Udruge „Laganini“ iz Preloga, pod geslom „Biciklom za Vukovar“, a povodom Dana državnosti krenuli su na biciklijadu od Preloga do Vukovara.

Prije samog starta okupljene je pozdravio zamjenik predsjednika Turističke zajednice grada Preloga, Ivan Gradečak. Putovanje do Vukovara trajalo je dva dana. Prvi dan vozilo se lokalnim cestama od Preloga do Pustare Višnjice i prevaljeno je 128 km, a drugi dan nakon odvoženim ostalih 144 km stiglo se do Vukovara.

Policijski službenici, kod zgrade Mjesnog odbora Trpinjska cesta gdje se nalazi spomen-ploča poginulim međimurskim i varaždinskim policajcima, te kod „Vodotornja“, na Ovčari i kod Križa na Dunavu u Vukovaru, zapalili su svijeće i odali počasti u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima.

U kasnim večernjim satima biciklisti su se autobusom vratili u Prelog, http://medjimurska.policija.hr/  (foto: PU međimurska)

Snimka cijelog zaslona 2.7.2015. 173859

Snimka cijelog zaslona 2.7.2015. 173937