Međimurski demokratski savez organizira turnir u beli za pomoć međimurskim studentima

Međimurski demokratski savez nastavlja sa svojim humanitarnim aktivnostima kojima nastoji prikupiti sredstava za Fond MDS-a za pomoć međimurskim studentima. Za tu namjeru organizira se turnir u beli, čiji će prihod od kotizacija i donacija biti uplaćen u Fond. MDS je odmah po svom osnutku 2005. godine osnovao Fond preko kojeg su proteklih godina različite potpore ( stipendije, pomoći, nagrade ) dobili brojni studenti iz Međimurja. Posljednjih godina dodijeljuju se nagrade za izvrsnost najboljim studentima Međimurskog veleučilišta, po studijskim grupama. Tako su prošle godine nagrade bile dodijeljene studentu računarstva Sebastijanu Sakaču iz Grkaveščaka, studentu menadžmenta turizma i sporta Matiji Brumenu iz Čakovca i Robertu Jambroviću iz Draškovca i studentici održivog razvoja Karli Cerković iz Male Subotice (na slici).

Predsjednik MDS-a Željko Pavlic poziva  Međimurce dobre volje da nam se pridruže u ovoj našoj akciji kako bismo nagradili naše izvrsne studente.

Turnir će se održati u petak, 07. 12. 2018. godine, u Caffe baru “Kiš” u Čakovcu, s početkom u 18 sati . Kotizacija je 50 kuna po osobi, a mogu se uplatiti i donacije.

Predsjednik MDS-a:

Željko Pavlic