MEĐIMURSKE POLICAJKE SUDJELOVALE NA HUMANITARNOJ MODNOJ REVIJI

Proteklog petka, 10. lipnja, u dvorani Centra za kulturu Čakovec, Županijska liga protiv raka Čakovec, pod pokroviteljstvom ZAMP-a, HDM-a, te u suradnji s brojnim sponzorima, pjevačima, plesnim skupinama i drugim umjetnicima organizirala je modnu reviju te bogat zabavni program pod nazivom „Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom“.

02

 

U ovoj humanitarnoj akciji, između ostalih, reviju modne kolekcije tvrtke Studio Mode, nosile su međimurske policajke Jasminka Veselko, Nataša Jalšovec Tomašić, Melita Trstenjak, Adela Mesarić i Ivana Žvorc, predvođene načelnikom Policijske uprave međimurske, Krunoslavom Gosarićem.

05

 

Izvrsnom programu ispunjenom plesom, pjesmom, modom i što je najvažnije smijehom i odličnom zabavom pratilo je preko 500 ljudi.

03

 

Financijska sredstva prikupljena prodajom modne kolekcije kao i od prodaje ulaznica, namijenjena su za rehabilitaciju oboljelih od raka na gradskim bazenima Čakovec, kao i u Crikvenici na Thalassotherapiji, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)

04

06