Međimurska fešta u Zagrebu okupila više od tisuću mladih Međimurki i Međimuraca

Najbolji način da se zaplovi u novi semestar svakako je Međimurska fešta! U četvrtak, 7.3.2019. u najpoznatijem zagrebačkom klubu “Roko”, održana je 15. po redu Međimurska fešta koja je okupila više od 1000 mladih Međimuraca i Međimurki te njihovih prijatelja i kolega.

Kao i svaki put do sada, najveće zasluge organizaciji ovog tradicionalnog (i najvećeg) okupljanja Međimuraca u Zagrebu idu članovima Predsjedništva Udruge studenata Međimurja, koji su uložili puno truda i vremena kako bi ova fešta nadišla sve druge.

Naravno, Udruga ne zaboravlja na svoje prijatelje iz Međimurja, pa je i sada organiziran autobus koji ih je iz Preloga i Čakovca doveo u Zagreb, kako bi i oni koji ne studiraju u Zagrebu prisustvovali ovom fenomenalnom događaju.

Uz članove Predsjedništva Udruge, bila je i izaslanica zagrebačkog gradonačelnika, gospođa Ana Stojić Deban, predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga, koja je zajedno sa svojim suradnicima pozdravila sve okupljene.

Veselu, raspjevanu i rasplesanu atmosferu održavala je međimurska grupa “New Casino” koja je napravila nezaboravnu feštu, a koja je trajala do ranih jutarnjih sati, dok je Karla Taradi svaki trenutak zabilježila fotografijom.

S obzirom da se fešta održavala 7.3., u ponoć su muški članovi Predsjedništva Udruge, predvođeni predsjednikom Lovrom Horvatom, podijelili članicama Udruge i ostalim damama crvene ruže povodom Dana žena.

Udruga studenata Međimurja zahvaljuje se svima koji su prisustvovali ovoj, do sada najvećoj, Međimurskoj fešti. Hvala Vam što ste i na ovoj fešti pokazali „kak Međimurci feštaju“, a uskoro se spremite za nove projekte i događaje koje vam Udruga sprema. Vidimo se!

(Lovro Horvat, foto: Karla Taradi)