MEĐIMURCI! Kava za van, jedna je od najvećih hrvatskih gluposti protiv koje ne postoji cijepivo!

Od kada je kafićima dozvoljeno da gostima prodaju kavu za van, a oni sami ostaju zatvoreni, prema statistici promet im je na 5% od nekog normalnog. Postavlja se pitanje isplati li se to njima? Naravno da ne, jer terase ostaju zatvorene, a tiranija nad narodom otvorena.

Zašto im je i to uopće dozvoljeno jer su se sada samo izjednačili s pekarama, benzinskim pumpama i ostalima koji su to mogli činiti, za razliku od njih i do sada? Naše Stožeraše ne treba cijepiti protiv korone nego protiv gluposti, ali na našu nesreću takvo cijepivo još nije otkriveno. Zato ovu odluku možemo proglasiti jednom od najvećih hrvatskih gluposti.

Poziv  „ajmo na kavu“ nikada, ama baš nikada nije to značio doslovno. Bio je to poziv prijatelju ili društvu da sjednu u prvi kafić i da se druže. Da, da se druže, a ne da piju kavu, gemište, pive, sokove, iako je to sve bilo kao neka kolateralna žrtva.

Zar netko može biti toliko glup i misliti da je ljudima stalo da u kafiću kupe kavu, a onda je užurbanim korakom piju po ulici, naravno pridržavajući se propisane udaljenosti?

Zato Stožeraši shvatite da je cilj kave druženje, razgovor, opuštanje i osjećaj neke slobode. No pošto ste vi obične sponzoroše Billa Gatesa, Sorosa i ostalih „filantropa“ koji žele prepoloviti ljudsku populaciju, ne možemo vam puno zamjeriti.

Bar dok se ne otkrije cijepivo za glupost!

(R. Tomanić, foto: ilustracija)