MC MINERS I 11 DRUGIH MOTO KLUBOVA U HUMANITARNOJ AKCIJI

Krajem prošle godine održan je zanimljiv humanitarni party. Dvanaest moto klubova, koji djeluju na području Varaždinske županije, organizirali su zajedničko druženje na prostoru MC Miners u Varaždinu, gdje se okupio veliki broj onih koje su povezali motori, kako bi obilježili kalendarski završetak 2014. godine. Prihod od druženja namijenili su u humanitarne svrhe.

 

 

Ni kiša, ni snijeg, ni ostale nepogode, nisu priječili varaždinske motoriste kako bi Dijani Pavlović uručili novčanu pomoć u borbi protiv opake bolesti. Dijana živi u Petrinji, ima 20 godina, voli motore i već je pet puta operirala tumor na mozgu. Potrebna je i šesta operacija na koju bi Dijana trebala ove godine ići u Njemačku, ali treba platiti 50 000 eura. Velika je to borba protiv ove opake bolesti koju zajedno vodi sa svojim roditeljima, bratom i sestrom. 

 

 

U toj borbi pridružuju se i oni koji joj žele pomoći i olakšati stanje. Dijana voli motore, počasna je članica MK Veterani iz Petrinje, a posebno pamti kada joj je u srpnju 2011. godine  u posjetu stigao veliki broj motorista iz 12 klubova kako bi joj izrazili podršku i pomogli u liječenju.

 

 

– Hvala svima koji misle na mene i koji su spremni pomoći. Hvala curama i dečkima iz Varaždinske županije i njihovim moto klubovima. Lakše je živjeti s ovom bolešću kada znaš da ima onih koji pomažu, iako se s većinom nisam srela. No, bit će vremena, a možda se zajedno provozamo  motorom.– poručila je vedra Dijana Pavlović.

 

 

(Dražen Novosel, http://varazdinske-vijesti.hr/)