MARIJANA I ZLATKO BREGLEC SVOJ VRT PRETVORILI U RAJ NA ZEMLJI

Puno je toga što možete napraviti u vašem vrtu da još više uživate i divite mu se, kako vi sami tako i vaši prijatelji, znanci, rođaci i ostali mještani koji prolaze pored vaše kuće. Nekima je dovoljno zasaditi biljke, ali kreativci će sigurno htjeti još više. Oni će vrtu udahnuti posve drugačiji i nimalo običan izgled. Tako nešto napravili su supružnici Marijana i Zlatko Breglec iz Murskog Središća koji su svoj prekrasni vrt i okućnicu u Martinskoj ulici pretvorili u mali raj na zemlji.

Zlatko kaže da je za sve kriva Marijana koja većinu svog slobodnog vremena provodi marljivo uređujući kako vrt tako i okućnicu. On je zadužen za teže majstorske poslove, a ona za izgled i održavanje.

Kada u proljeće i tijekom ljeta sjednu u ovaj divan ambijent i uživaju u žuboru potočića i ribnjaka sav uloženi trud, mnogobrojni sati rada i silna ljubav posvećena aranžiranju pokazuju koliko se njihov entuzijazam isplatio. Sa tim osjećajem ništa se ne može usporediti, a zadovoljstvo koje pruža jednostavno je neizrecivo.

 

                                                                               (tekst i foto Anđelko Jurak)