Mali predškolci na velikoj sceni – završne priredbe u DV Dječja mašta

Dječji vrtić “Dječja mašta” proteklog je tjedna bio prepun smijeha, suza radosnica i ponosa dok su predškolci slavili završetak jednog važnog poglavlja u svom životu. Završne priredbe, održane u dvorištu vrtića, bile su prave svečanosti, koje su okupile roditelje, braću i sestre te bake, djedove i sve one koji su pratili njihove prve korake.

Uz pjesmu, ples i recitacije, predškolci su pokazali koliko su narasli i koliko su spremni za nove izazove. Svaka točka bila je poseban trenutak, a na kraju programa, uslijedila je proslava i čašćenje. Podršku svojim velikim prijateljima pružili su i njihovi prijatelji iz mlađih vrtićkih i jasličkih grupa svojim nastupima.

Ova priredba nije bila samo oproštaj od vrtića, već i proslava početka novog poglavlja – polaska u školu. Naši mališani sada su na pragu velikih promjena, spremni za nove avanture i učenja. Svaki korak, svaki osmijeh i svaka suza, bili su podsjetnik na to koliko su narasli i koliko su spremni za sve što ih čeka – rekla je ravnateljica grozdana Žagar.

Roditelji su s ponosom gledali svoje mališane, svjesni da su ovi trenuci neprocjenjivi. Svi zajedno, ispratili su ih s riječima ohrabrenja i ljubavi, uz želje za sretan i uspješan početak školskog života.

Julija Kukec