M. LEVAČIĆ I D. KUKOVEC PRVACI UMIROVLJENIKA U BELI

Drugu godinu zaredom Podružnica umirovljenika Mursko Središće organizira za svoje članove prvenstvo u igranju bele. Glavni organizator natjecanja  Marko Valenta obavijestio nas je da je na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo šesnaest igrača , a parovi su se određivali izvlačenjem.  Natjecanje se odvijalo u dva dana prema danima koji su određeni za korištenje prostorije na Autobusnoj. U petak su održana predtakmičenja pa su se u polufinale plasirali  slijedeći parovi: Marijan Levačić i Dragutin Kukovec ,Josip Horvat i Antun Mezga , Louise Jacoba Maria Kukovec i Stjepan Schweibert te  Marko Valenta i Miroslav Turk.

Nakon polufinalnih borbi u veliko finale plsirali su se parovi Levačić – Kukovec i Horvat -Mezga.

Nakon teške i iscrpljujuće kartaške bitke rezultatom 3:1 bolji je bio par Levačić, Kukovec te tako preuzeo titulu Šampiona bele za 2015.godinu od prošlogodišnjih prvaka D. Tropše i M. Valente.

 

Priznanja i zahvalnice najboljima dodjelili su predsjednik  Podružnice Stjepan Smolak i tajnik Vladimir Cizar te prošlogodišnji prvak Marko Valenta. Nakon dodjele priznanja uslijedio je tradicionalni mali domjenak za oproštaj od 2015. kartaške godine i  nestrpljivim očekivanjem Nove 2016.kartaške godine. Svi kartaši  bele Podružnice M. Središće žele svim žiteljima grada SRETNU NOVU 2016.GODINU!

Konačan redoslijed : 1. Marijan Levačić-Dragutin Kukovec 2. Josip Horvat – Antun Mezga 3. Louise Jacoba Maria Kukovec- Stjepan Schweibert

 

(tekst i foto Z. Rihtarec)

bela penzonera 025

bela penzonera 026

bela penzonera 031

bela penzonera 032

bela penzonera 036

bela penzonera 044

bela penzonera 045

bela penzonera 047

bela penzonera 049

bela penzonera 053

bela penzonera 054

bela penzonera 055

bela penzonera 060

bela penzonera 062

bela penzonera 065