LJETO UZ MURU ZAVRŠAVA MNOŠTVOM DOGAĐAJA !

Ovogodišnja manifestacija “Ljeto uz Muru” završava ove subote 24.08.2013. tradicionalnom Utrkom Grada Mursko Središće. Sve o utrci nalazi se na plakatu u prilogu.

Košarkaši Rudar-Cimpera također u subotu organiziraju povodom 40-tog rođendana Kluba STREETBALL turnir koji počinje u 16 sati na vanjskim igralištima uz sportsku dvoranu.

U Cimperu će se u večernjim satima (početak zakazan u 18h) održati 1. MINERS CAMP ROCK DAY na kojem će nastupiti mnogobrojni bendovi predvođeni KULOM.

NK RUDAR svoju će utakmicu drugog kola 3. HNL odigrati u nedjelju 25.08.2013., a ne u subotu. Susret je pomaknut zbog Utrke Grada. Dakle u nedjelju na Šuderki veliki međimurski derbi. U goste nam dolazi GRANIČAR iz Kotoribe, a susret počinje u 17,30 sati.

U petak 23.08.2013. u caffe baru ART održati će se koncert cover benda PASTIRI koji će svirati i pjevati pjesme BIJELOG DUGMETA čija glazba je nazivana “pastirski rock”. Da li je ime benda i glazba “dugmića” samo zanimljiva slučajnost ili su dostojni da “obrađuju” legendarni rock sastav, vidjeti ćemo na koncertu koji počinje u 21,00 sati.