LJETO UZ MURU – FOTOGALERIJA Na Gradskom kotliću sudjelovalo 27 ekipa

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru 2023″ u nedjelju 09. srpnja 2023. na terenima Športsko rekreacijskog centra “Zalešće” održalo se tradicionalno kuhanje jela “Gradski kotlići“. Ove godine na kotlićima  je sudjelovala 27 ekipa te su članovi istih počeli dolaziti već u 06,00  sati ujutro kako bi svoje kotliće završili na vrijeme. Grad Mursko Središće  svakoj je ekipi dao bonove u iznosu od 25,00 i 35,00 eura koje su mogli iskoristiti u trgovini KTC i mesnici Mihalić te su također osigurali tanjure, žlice, salvete i kruh dok su ekipe sa sobom morale ponijeti posude za kuhanje, pribor za kuhanje, plinsku bocu, drva i ognjište.

Kuhalo se više vrsta jela od bograča, gulaša, trganci sa zeljem pa do različitih vrsta graha. Atmosferu su dodatno podigli Duo “Živa pozitiva” pa se tako pjevalo, plesalo i zabavljalo.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak obišao je svaki kotlić te je iznio kako su svi zaista odlični. Ujedno se zahvalio ekipama na sudjelovanju i pozvao ih da i druge godine sudjeluju na istom.

GMS