“Laporniki” navijači Rudara radnim akcijama pomažu u izgradnji klupskih prostorija

Već neko vrijeme traje izgradnja tribina i pratećih prostorija na igralištu NK “Rudar” iz Murskog Središća. Kako to zahtjeva dosta velika sredstva i kako sav teret ne bi pao na Grad Mursko Središće u pomoć kod realizacije tog projekta uključili su se i navijači te prijatelji kluba kao i članovi UO Rudara.

Naime organiziraju radne akcije pa tako  slobodne vikende koriste u zidanju i podizanju pratećih prostorija, koje se nadograđuju u produžetku starijeg objekta. Sve su to pravi majstori pa prostorije i zidovi rastu poput gljiva poslije kiše.

Ove subote prijepodne prije utakmice s Podravinom također su organizirali radnu akciju na koju su se odazvali Đole, Dule, Bolta , Čarli, Tomo, Marko, Duka, Saša, Miki, Vladek i  nadamo se da nekog nismo zaboravili, ako jesmo ispričavamo se biti će još radnih akcija za ispravak…

Vele još jedna prava akcija bude uskoro i prostorije budu pod krovom. Predsjednik kluba Damir Cilar bio je tu da koordinira akcijom kako ne bi bilo gladnih i žednih, a da je bilo sve kako treba „laporniki“ su pokazali i na samoj utakmici gdje su nakon teškog prijepodnevnog rada pravim navijanjem i pjesmom bodrili svoje nogometaše pa u konačnici i oni imaju velike zasluge za ove lijepe Rudarove rezultate ove polusezone.

Zato „laporniki“ sve čestitke na pokazanoj ljubavi prema klubu, a vjerujemo da će vam se igrači odužiti na najbolji način na terenu.

(tekst: zr, foto: Damir Cilar)