KOŠARKAŠI RUDAR CIMPERA ORGANIZIRAJU KESTENIJADU

Kao i prošle godine, tako i ove košarkaši Rudar Cimpera organiziraju kestenijadu uoči prve prvenstvene domaće utakmice u novoj sezoni A-2 lige. Tako će u subotu 19. listopada u Gradskom parku Murskog Središća s početkom od 8 sati ujutro početi kestenijada.

Članovi i igrači će od jutarnjih sati prodavati pečene kestene, a prodavati će se i godišnje karte za sve domaće susrete kluba i to po stvarno povoljnoj i recesijskoj cijeni od 50 kn. Svi koji kupe godišnju kartu, porciju kestena dobivaju gratis, a oni koji će htjeti samo kestene, imati će u ponudi malu porciju od 5,00 kn ili veliku po cijeni od 10,00 kn. Gemišt će se moći popiti po 5,00 kn.

Glavni događaj dana je prvi službeni domaći susret naših košarkaša u kojem od 18 sati navečer igraju protiv daleko najbolje momčadi A-2 lige sjever i mogućeg budućeg prvoligaša Grafičara iz Ludbrega za koji igraju ponajbolji igrači regije sjever koje su doveli iz ostalih klubova. Teško se u ovom susretu može očekivati pobjeda, ali igrači Rudar Cimpera sigurno će ostaviti srce na terenu. U ovom susretu gotovo sigurno neće biti najboljeg strijelca momčadi Alena Varge koji je ozljedio skočni zglob u susretu prvog kola u Bjelovaru, a ukoliko će i biti u mogućnosti zaigrati, trener Branko Damjanović vjerojatno ga neće koristiti da mu ne pogorša ozljedu jer će mu biti potreban za susrete koji dolaze.

Ukoliko se ujutro ne prodaju svi kesteni, nastavak kestenijade slijedi vani kod sportske dvorane uoči utakmice.

 

Dođite i pomognite našim košarkašima u subotu kupnjom godišnje karte ili pečenih kestena, a navečer pogledajte košarkašku utakmicu i dajte im podršku i na terenu.   (Teo Cilar)