KORONA HOLOKAUST Arijevci i Židovi danas postaju cijepljeni i necijepljeni

Kada je Hitler 1933. godine demokratskim izborima postao njemački kancelar, a njegova nacistička stranka (NSDAP) najjača u parlamentu, počeo je službeni progon Židova koji je još davno najavio u svojoj knjizi, nacističkoj bibliji, Main Kampf (Moja borba) koju je napisao kada se zbog neuspjelog puča nalazio u zatvoru.

Stupanjem na vlast Hitlera njemački Židovi polako su počeli gubiti sva građanska prava koja su uživali. Na ruci su morali nositi žutu traku s Davidovom zvijezdom, uskraćen im je pristup duštvenom životu, bez posla su ostajali doktori, profesori, radnici… Nisu smjeli posjedovati čak ni bicikl.

Za vrijeme 2. Svjetskog rata otvaraju se mnogobrojni koncentracijski logori, koji slijede nakon geta, u koje su upućivani Židovi, a iz tih logora smrti, holokausta, spasio se samo mali broj nih. Povijest se izgleda ponavlja.

Samo će sada ulogu arijevaca preuzeti oni cijepljeni protiv virusa COVOD-19, a Židovi će postati svi koji se odbiju cijepiti. Njima će se baš kao i Židovima postepeno oduzimati građanska prava. Neće smjeti na posao, neće smjeti u trgovinu, neće smjeti sudjelovati u društvenom životu, a bicikli i automobili biti će im beskorisni jer ih neće moći koristiti. Možda će na ruci morati nositi i traku tako da ostali savjesni građani vide da se dotični nije cijepio što je znak da ga se zaobilazi u širokom luku.

Na kraju ostaje još jedna mjera, a to je da se sve neposlušne, necijepljene strpa u koncentracijske logore. Tako će nastati koronaholokaust!

(R. Tomanić, foto: ilustracija)