Konferencija za medije Stožera CZ MŽ – pogledajte kojom brzinom nestaju plaćenički mikrofoni

Danas je održana još jedna konferencija za medije Stožera civilne zaštite Međimurske županije. Naša novinarka Jasminka Podvez opet je postavila pitanja na koja nije dobila odgovore već je upućena da se obrati Nacionalnom stožeru jer oni nisu mjerodavni.

Moramo priznati da su tu u pravu te su i ovaj put potvrdili da su samo glasnici Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a da oni ne odlučuju ni o čemu. Tako će i kafiće otvoriti kada za to dobiju dozvolu iz Zagreba, a to će biti najvjerojatnije 01. ožujka jer pod pritiskom javnosti to je danas izjavio premijer Plenković.

Ipak, sve su to visoko obrazovani stručnjaci koji su pitanja jako dobro razumijeli, no pošto ona ne odgovaraju službenoj verziji koja se upurno plasira narodu, na svaki način izbjegavaju odgovore.

Kao i svaki put na takvim konferencijama kada Jasminka uzme riječ počinje žurno pospremanje plaćeničkih mikrofona i negodovanje „profesionalnih“ novinara koji po svoje mišljenje moraju ići kod svog tajkunskog vlasnika. Također, predsjednik Stožera dva puta je kao jedini hrabar uletio u kadar. (rt)

Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji je snimila Jasminka. (rt)

VIDEO: