KONCERT GRUPE „GRETTA“ U MURSKOM SREDIŠĆU

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo da u subotu, 21.03. u Vašem i našem clubu “CULT” nastupa odlična grupa GRETTA !!!!

Evo nešto malo više o grupi GRETTA:

Gretta je zagrebački alt/indie rock band osnovan 2004. godine. Nakon uspjeha na raznim demo festivalima Gretta 2007. potpisuje svoj prvi diskografski ugovor za Dancing bear te izdaje album “Fanatik” 2008. godine. Svoj drugi album “Vidim što vidim”(2010) bend izdaje za Aquarius Records. Album dobiva izuzetno dobre kritike te je nominiran za Porina u kategoriji najbolji album alternativne glazbe. Treći album izlazi u koprodukciji Aquarius Recordsa i Spone 2012. godine i vrlo brzo je prepoznat od medija i od kritike kao najzrelije i najbolje ostvarenje banda. Bend u suradnji sa redateljem Lukom Hrgovićem niže niz upečatljivih singlova popraćenih odličnim spotovima, od kojih posljednji singl „Malena“ postiže do sad najveći uspjeh u karijeri benda provevši gotovo cijelu godinu u top 5 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Aktualni singl “Sreća” također već mjesecima žari i pali radio stanicama diljem Hrvatske. Uskoro Gretta priprema i novi singl i album do kraja godine, a navodno će neke nove pjesme predstaviti upravo na koncertu u Cultu.

Samo da još pohvalimo dečke (i curu) na osvajanju ovogodišnjeg PORINA za najbolju vokalnu suradnju  GRETTA feat. GEBY za pjesmu “MALENA”!!! ;)))

@[NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0dHBzXGEvL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS93YXRjaD92PWxLVFhJNG02TWRJOjo=:https://www.youtube.com/watch?v=lKTXI4m6MdI]
 
SVE ČESTITKE OD NAS!!!!

Dakle što više reći nego da rezervirate subotu 21.03. za izlazak u “CULT” i nastup grupe GRETTA!!!!

Očekujemo Vas u pravom clubskom ambijentu a za sve one koji ogladne tu je i PIZZA & GRILL bar “CULT” koji se nalazi u sklopu objekta!!!

ULAZ SLOBODAN!

 
Vidimo se!!!

(sponzorirani članak)