Kante za pseći izmet postavljene na nove lokacije u gradu Mursko Središće

Grad Mursko Središće uvažava potrebe svojih građana na čiju inicijativu su postavljene dodatne kante za pseći izmet. Skupljanjem psećeg izmeta, javne zelene površine ostat će čiste, djeca će se na njima moći igrati bez opasnosti da ugaze u nešto nepoželjno, a komunalni djelatnici koji se brinu o njima lakše će održati područje grada čistim.

Na 63.-oj sjednici Stručnog kolegija Grada Mursko Središće, održanog 24.07.2019. godine, doneseni je zaključak da se kupe i postave 3 kante za pseći izmet na najfekventnijim mjestima na području grada. Temeljem navedenog zaključka kupljene su 3 kante za pseći izmet od dobavljača Gradeko d.o.o. iz Zagreba u ukupnom iznosu od 5.801,44 kune. Postavljene su kante za pseći izmet na sljedećim lokacijama: Istarsko naselje,  Ulica J. Šajnovića preko puta KTC-a i Ulica Slatine u blizini novog dječjeg vrtića.

Pozivamo naše sugrađane koji vode u šetnju svoje kućne ljubimce da pseći izmet sakupe u vrećicu te ubace u za to predviđenu kantu. Tako će naš grad biti još ljepši i uredniji.

(tekst i foto: GMS)