Josipu Mohariću iz Brezja voda poplavila dvorište i ulazi u podrume

O problemima koje ima Josip Moharić koji stanuje ulice Brezje u Murskom Središću pisali smo 23. siječnja (https://muralist.hr/zanimljivosti/josip-moharic-iz-brezja-dvije-godine-ispumpavamo-vodu-susjedi-nisu-zainteresirani-otkapanje-kanala/) pa sada nećemo ponavljati već samo reći da se radi o slivnim vodama koje nakon svake kiše ili snijega, zbog zatrpanog odvodnog kanala, preplave dio njegovog dvorišta pa je prisiljen ispumpavati je pumpom za vodu.

Svjedoci smo da zadnjih dana sve pliva, da su potopljena i mnoga nogometna igrališta i kuće koje se nalaze na nepogodnom terenu ili mjestu. Sada možete zamisliti kakvo je stanje kod Josipa Moharića, a fotografije koje donosimo snimljene su prije nekoliko dana kada je situacija bila puno bolja od današnje.

Da nesreća bude veća Josipu se pokvarila i pumpa za ispumpavanje kojom je kako tako mogao držati vodu dalje od kuće pa mu je ona sada stigla do kućnog praga i poplavila podrume.

Rješenje ovog problema još nije na vidiku, a ogorčeni Josip može se samo moliti Bogu da zaustavi ove kiše i snijeg, jer u protivnom biti će mu poplavljena cijela kuća.

(rt, foto Tin Tomanić)