Jednodnevni izlet na more Udruge udomitelja djece Međimurja

U četvrtak, 4.srpnja, dva su se autobusa u ranim jutarnjim satima zaputila prema Novom Vinodolskom. Udomiteljske obitelji iz Međimurja krenule su na jednodnevni izlet na Jadransku obalu.

Vrijeme nam je bilo naklonjeno, more je bilo malo hladnije od očekivanog, no svejedno smo se okupali. Nekolicini djece ovo je bio prvi susret s morem, pa je bilo interesantno za vidjeti kako su oni bili oduševljeni kad su vidjeli tako „veliku vodu“ kako su oni rekli, te pitanja zašto je tako slano, tko je toliko soli sipao u nju i još puno znatiželjnih pitanja.

Sve ovo Udruga udomitelja djece Međimurja ne bi mogla omogućiti udomiteljskim obiteljima da nije bilo humanitarne utrke  “Terme Sveti Martin FundRace”, gdje su se  prikupile donacije baš za tu svrhu – jednodnevni izlet na more. S obzirom na to da su Terme family friendly resort te resort s Run Friendly certifikatom koji brine o čovjekovom zdravlju i aktivnom načinu života, ova humanitarna akcija to je i dokazala.

Zahvaljujemo Termama Sveti Martin što su za nas organizirali humanitarnu utrku te nam time omogućili ovaj nezaboravni izlet koji će udomiteljska djeca pamtiti još dugo.

Udruga udomitelja djece Međimurja