SRPSKE NOVOSTI Jedan od mahača ustaškom zastavom na utakmici Hrvatska-Latvija sin je hadezeovca iz jedne međimurske općine

Još se vuku repovi prošlomjesečne nogometne reprezentativne utakmice između Hrvatske i Latvije odigrane u Rijeci. Zbog unošenja i isticanja ustaške zastave kažnjen je HNS i naravno akteri.

S ovakvom kaznom nisu zadovoljne srpske NOVOSTI pa pišu da je utakmica dobila konačni epilog nakon kojeg Hrvatski nogometni savez može nastaviti mirno spavati. Žalbeno tijelo Disciplinske komisije UEFA-e kaznilo je HNS sa simboličnih deset tisuća eura i djelomičnim zatvaranjem stadiona – barem tisuću mjesta – u idućoj domaćoj utakmici u Uefinom natjecanju.

Dalje kažu da je prije izrečenih sankcija predsjednik HNS-a Marijan Kustić, u čemu mu se pridružio i izbornik Zlatko Dalić, kovao teoriju zavjere po kojoj su izgrednici zapravo bili provokatori, ubačeni kako bi difamirali Hrvatsku.

Nakon ovoga pak pišu da je na sudu isparila teorija o podmetnutim provokatorima?!

U nastavku tvrde da su ustašku zastavu istaknula trojica izgrednika od kojih je jedan bio sin hadezeovca iz jedne međimurske općine. 

Dakle srpskim NOVOSTIMA je najbitnije da je jedan od mahača sin hadezeovca iz jedne međimurske općine, jer navode samo taj podatak. Bilo bi zanimljivo znati kako su došli do te činjenice jer i mi možemo pretpostaviti, za što ne tvrdimo da je istina, da su ostala dvojica bili sinovi očeva koji su članovi Samostalne demokratske srpske stranke.

I tako od tisuće podataka koji su dostupni javnosti, najbitniji je da sinovi međimurskih hadezeovaca obožavaju ustaše jer ih tako odgajaju očevi koji su članovi HDZ-a.

(rt, foto: ilustracija)