Jedan međimurski portal puca od zavisti i jada pa se iživljava na Muralistu zbog članka o policajcima!

Danas smo objavili jednu bezvremenu vijest koja nije od jučer, ali do sada o njoj nitko nije pisao pa o tome u Međimurju ni nitko ništa nije znao. Radi se o humanitarnom činu dvojice policajaca (nisu nepoznati kako to aludira najčitaniji, najbolji i najljepši međimurski portal), koji su platili kaznu za jednu staricu da je ne moraju odvesti u zatvor.

Također u svom članku navode da obmanjujemo ljude starim vijestima (najvjerojatnije i onim u kojima pišemo o Svjetskim prvenstvima u nogometu, a koja su se održala i prije 80 godina pa su i te kako stara) samo da bi nabijali klikove i čitanost.

Jedino što možemo nabiti je taj portal poznat po masovnoj krađi Muralistovih članaka i fotografija. Sada pucaju od jada i zavisti, kontaktiraju glasnogovornika PU međimurske za kojeg vele da je bio zgrožen što se objavljuje tako stara vijest. Taj isti glasnogovornik osobno je nazvao urednika Muralista, zahvalio mu i čestitao na članku i pozitivnom pisanju o policiji na koju svi u zadnje vrijeme bacaju „drvlje i kamenje“ te ga pozvao na kavu! Toliko o tome i tvrdnjama dotičnog portala koji se nije usudio prenijeti ovu vijest jer im je Muralist to izričito zabranio i prekinuo svaku komunikaciju s njima.

Da ne bi bili u zaostatku odlučili su objaviti svinjariju o Muralistu (nisu nas izravno spomenuli, a mogli su, ne bi se ljutili) iako je svakome bilo jasno da se radi o vijesti za koju nitko ne pita kada se dogodila, jer je jedino bitno da se dogodila i da je 100% istinita, a dotični portal piše da nam je provjera informacija u drugom planu i da po tome objavljujemo laži i neistine. Mi pak mislimo da ovo još kako zavrjeđuje da se o tome događaju čuje, makar i s vremenske distance.

Cilj nam je bio da ljude upoznamo s jednim zaista neobičnim i hvalevrijednim postupkom dvojice međimurskih policajaca jer su to oni zaslužili, a nisu zavrijedili da ostanu u anonimnosti.

E, MEĐIMURSKI JAL JE NAJVEĆI JAL!

Rajko Tomanić, urednik Muralista