JAVNI POZIV ZA KORIŠTENJE SPORTSKE DVORANE U MURSKOM SREDIŠĆU

Grad Mursko Središće obavještava sportske klubove i sportske udruge s područja Grada Mursko Središće da najkasnije do 09.09.2016. godine trebaju podnijeti zahtjev za korištenje sportske dvorane.

Unificirani službeni zahtjevi se mogu preuzeti i ispunjeni te ovjereni pečatom kluba ili udruge predati kod g. Bračko Bojana ili g. Kutnjak Bojana, djelatnika Gradske uprave – sportske dvorane, ili na internet stanici Grada Mursko Središće – www.mursko-sredisce.hr

Prednost kod određivanja termina imati će sportski klubovi s područja Grada Mursko Središće, klubovi dvoranskih sportova, klubovi koji dvoranu koriste tijekom cijele jesensko-zimske sezone, klubovi koji rade sa dječjim uzrastima te već dugogodišnji korisnici sportske dvorane.

Klubovi i udruge koji u navedenom roku do 09.09.2016. ne podnesu zahtjev za korištenje sportske dvorane gube pravo na naknadno korištenje dvorane, s obzirom na dosadašnja loša dugogodišnja iskustva te zbog toga i nemogućnosti kvalitetne izrade rasporeda. Također obavještavamo klubove da se trebaju strogo pridržavati kućnog reda koji je objavljen na oglasnoj ploči dvorane i internet stranici Grada, a naročito članka 15. – „korisnicima koji se neće pridržavati ovog kućnog reda biti će uskraćeno pravo korištenja sportske dvorane“.

Raspored korištenja sportske dvorane biti će izvješen na oglasnoj ploči sportske dvorane i oglasnoj ploči Grada Mursko Središće, te na gradskoj web stranici, najkasnije do 26.09.2016. godine.

GRADONAČELNIK:

Dražen Srpak

SAM_3271