Izvještajni sabor ogranka UDVDR PMŽ  Mihovljan

U Društvenom domu Mihovljan, u četvrtak 10. ožujka održan je godišnji izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije  Mihovljan.

Saboru se odazvalo 40 članova koji su  jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu,  te  program rada i financijski plan za ovu  godinu.

    

Predsjednik ogranka Josip Jezernik u svom je izvješću posebno naglasio da su mihovljanski branitelji,  bez obzira na probleme s epidemiološkim mjerama i pandemijom,   u potpunosti realizirali program. Postigli zavidne rezultate u  sportskim natjecanjima, obilježavanju svih značajnih datuma i obljetnica iz Domovinskog rata. Programske aktivnosti za ovu godinu su i nadalje sportska natjecanja članova i djece-unuka članova, obilježavanje obljetnica, organizacija izleta za članove i članove njihovih obitelji, sudjelovanje u ekološkim akcijama kao i pomoć braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

Izaslanik predsjednika VMO Mihovljan  Mario Hižman   zahvalio je prisutnim članovima na njihovoj  uključenosti u realizaciju aktivnosti koje se provode u Mihovljanu.

Predsjednik podružnice Stjepan Horvat pohvalio je i čestitao na provedenim  aktivnostima  ogranka Mihovljan u protekloj godini, a posebnu pohvalu uputio je članovima ogranka Mihovljan ujedno i članovima Počasnog zdruga UDVDR PMŽ na stalnoj angažiranosti i doprinosu.

Tajnik podružnice Dražen Tkalec upoznao  članove s aktualnim informacijama vezanih za braniteljsku populaciju.

Pored njih Saboru su prisustvovali i Maja Kovač članica  VMO Mihovljan i Vladimir Vidović dopredsjednik podružnice UDVDR MŽ.

Sabor je završio  zajedničkim domjenkom  i druženjem članova.

Foto: Z. Hergotić

Predsjednik ogranka : Josip Jezernik