IMA NADE! Nakon nekoliko godina opet se pojavila gripa i to kao spas!

Pojavom takozvane pandemije virusa COVID-19 prije nekoliko godina, do tada uobičajena gripa jednostavno je nestala sa svjetske scene. Korona ju je jednostavno pregazila, a darvinisti bi rekli: „Samo najjači opstaju!“ To su potvrdili i neki liječnici s desetak titula pa je gripa kao opasna bolest pala u zaborav.

Ima u tome logike, iako su logiku kao nauku stožeraši uništili, ali o tome drugom prilikom. No zanimljivo je da se gripa opet javlja pa zaposleni u državnim tvrtkama ponovo dobivaju ponude da se besplatno cijepe protiv gripe.

Ovdje nije jasno kako se virus gripe oporavio od smrtonosnog udara korone, te ponovo predstavlja prijetnju čovječanstvu. Dakle gripa i korona egzistirati će paralelno što naravno ne predstavlja dvostruku opasnost, jer pojava gripe prvi je korak u povlačenju s „prvih linija fronte“, korone kao najveće prijetnje.

Kako bi to izveli što bezbolnije i opravdali se za sve što su učinili čovječanstvu „plandemijom“ korone, gripa je prva izlika svjetskim moćnicima. Njihovi daljni potezi koji će dovesti do konačne predaje uskoro slijede jer novi tzv. Nurnberški proces 2021. je počeo. Prema navodima dr. sc. Reinera Fuellmicha prvo ročište bilo je potvrđeno za 9. rujna 2021. Hoće li se svi događaji i podredno njima proizašli zločini protiv čovječnosti, genocida, kao i eksperimenti bez pristanka na cjelokupnoj svjetskoj populaciji, s tzv. cjepivom koje to nije, biti smješteni u pravi povijesni kontekst to ćemo tek vidjeti.

Zato vijest o pojavi gripe znači da za nas ima nade, iako nam moraju objasniti kako će gripu razlikovati od korone i tko će im to vjerovati.

(R. Tomanić, foto: ilustracija)