I Grad Mursko Središće dijeli građane na „ŽIDOVE“ i „ARIJEVCE“ i krši USTAV – bez covid putovnice ni u Centar za kulturu!

“Prema važećim mjerama i preporukama HZJZ-a od 1. rujna 2021. godine, za sve izvođače i gledatelje propisane su obavezne EU digitalne COVID – potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti.”

Ovo je danas objavio Grad Mursko Središće u svojoj najavi kulturnih događaja za mjesec studeni u Centru za kulturu “Rudar” i time velikom broju svojih građana zabranio pristup kulturnim događajima.

Dakle za njih (kao i za sve druge  u državi) mjere i preporuke iznad su USTAVA Republike Hrvatske koji svakom građaninu jamči jednaka prava. Postupajući prema mjerama i preporukama mnogi će se kad-tad naći na optuženičkoj klupi jer polovicu građana tretiraju kao Hitler Židove kojima je oduzeo sva građanska prava da bi ih na kraju istrebljivao u koncentracijskim logorima.

Kako je to završilo dobro je poznato, a tako će završiti i ova bjelosvjetska elita te njihovi pomagači, također na Nirnberškom sudu!

Dakle, STOŽERAŠI, prvo promijenite USTAV pa onda gazite vlastite građane!

(R. Tomanić, foto: ilustracija, wikipedija)