HUMANITARNI KONCERT ZA ŽIVOTINJE

BUDITE S NAMA 15.10.2014. OD 19 SATI NA HUMANITARNOM KONCERTU PRIJATELJI ZA PRIJATELJE ŽIVOTINJA

Poštovani,

pozivamo Vas na humanitarni koncert Prijatelji za Prijatelje koji će se održati 15.10.2014. u Centru za kulturu s početkom u 19 sati.

Cilj ovog koncerta je prikupljanje sredstava za nesmetan nastavak rada našeg skloništa koje je jedno od samo 6 No kill skloništa u Hrvatskoj. Trenutno skrbimo o 285 pasa od čega je više od 50 štenaca. Samim time, veterinarski računi su nam ogromni i potrebna nam je pomoć u njihovom podmirivanju. Od početka godine primljeno je preko 350 pasa, što je jednako brojci koja je prije vrijedila za godinu i pol dana. Napuštenih pasa sve je više na ulicama gradova i naselja, a mnogi još uvijek nisu označeni mikročipom iako je to zakonska obaveza od 2004. godine.


Ovim koncertom želimo skrenuti našim sugrađanima pažnju na probleme s kojima se susrećemo, želimo im približiti naš rad ali isto tako im želimo pružiti malo zabave i veselja.

 


Nadamo se da ćete se i Vi odazvati ovom pozivu i popratiti ovaj humanitarni koncert. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec, u Skloništu Prijatelji Čakovec i na štandovima u centru grada.

 

Za nas će nastupati:

 

Mirko Švenda Žiga

Bojan Jambrošić

Cheerleaders Livi

Čakovečke mažuretkinje

Vokalna skupina Gloria

Zbor ekonomske i trgovačke škole Čakovec

Marija Jambrošić

Studio suvremenog plesa Teuta Čakovec

Studio Vivona Čakovec

Globus band Čakovec

Mateo Mikulić

Đura z Međimurja

KUD “Kaštel” Pribislavec

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve 098/241-060; 099/3800-640 ili na e-mail [email protected]

Srdačan pozdrav,

 

vodstvo i članovi Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec