Humanitarna akcija Mladeži HDZ-a

Mladež HDZ-a Međimurske županije i ove je godine pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za one koji su u potrebi.

Humanitarnoj akciji priključili su se brojni članovi HDZ-a Međimurske županije, kojima Mladež od srca zahvaljuje na doprinosu.

U ime cijele Mladeži HDZ-a Međimurske županije, Predsjedništvo je prikupljene namirnice predalo socijalnom dućanu Gradskog društva Crvenog križa Čakovec, koji će ih najbolje znati distribuirati našim Međimurkama i Međimurcima koje su snašle nevolje u ovoj teškoj godini.

Na nama je da u blagdansko vrijeme nitko ne bude zaboravljen, usamljen i u brigama. Jer Božić je vrijeme nade i sreće. Osvrnimo se oko sebe i pomozimo onima koji su u potrebi. Ne ostavljajmo sve na riječima, djelujmo zajedno!

Neka nam načela humanosti, zajedništva i dobrotvorstva u tome budu nit vodilja – nema toga što ne možemo učiniti kad smo jedinstveni!

Potrudimo se da zaista svima bude sretan Božić!

Ujedno koristimo priliku da svim Međimurkama i Međimurcima zaželimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu 2022. godinu.

MLADEŽ HDZ-a MŽ

LOVRO HORVAT, predsjednik