HRVATSKA MENSA – TESTIRAJTE INTELIGENCIJU I SAZNAJTE SVOJ IQ

Saznajte svoj IQ!

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Varaždinu

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Varaždinu u subotu, 9. svibnja 2015. godine na Fakultetu organizacije i informatike (FOI), Pavlinska 2, Varaždin. Prijave će se primati od 10:30 do 12:00  sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u 2 grupe (11 i 12 sati). Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na

http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, odnosno 100 kuna za đake i studente.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

(Hrvatska Mensa)