GUSTAV I TEO CILAR PROTIV ŽIVOTINJA – REZULTATE UTAKMICA PROGNOZIRATI ĆE ZA MURALIST U KRATKIM VIDEO KLIPOVIMA

Sve je počelo s hobotnicom Paulom, a onda se otišlo u krajnost. Vidovite životinje koje prognoziraju rezultate utakmica sa velikih natjecanja množe se iz dana u dan. Prekjučer je divovska kornjača u Brazilu prognozirala pobjedu domaćih, ali na odgovor se nije dugo čekalo. Deva u Dubaiu kaže – pobijediti će Hrvatska. A onda je na red došao magarac Pako iz Neuma. On je jedno vrijeme razmišljao, a onda odlučio ne uzeti sijeno ni s jedne hrpe. U prijevodu Brazil i Hrvatska odigrati će nerješeno.

Pajcek Pepek već se u nekoliko navrata pokazao kao odličan prognostičar i prije nekoliko dana između Linićeve i Milanovićeve slike nakon početnog nećkanja odabrao je Milanovića.

Danas uoči velike utakmice Hrvatske s Brazilom na otvaranju svjetskog prvenstva, Pajcek Pepek ipak je izabrao Hrvatsku. Prema Pepeku veliki dio utakmice bit će rezultat neodlučen, uz brazilsku dominaciju, no na kraju baš kada se čini da je pobjeda Brazila blizu, Pajcek Pepek predviđa neočekivani preokret i pobjedu Hrvatske.

I tako dok  u cijelom svijetu životinje prognoziraju rezultate, Muralist se odlučio na drugu soluciju. Kako ćete se kladiti u mnogobrojnim kladionicama u Murskom Središću savjetovati će vas popularni i neponovljivi Ivica Kraljić – Gustav kojeg svi u gradu znaju kao sportskog fanatika i najvećeg navijača naših dva Rudara, onog košarkaškog i nogometnog.

On će rezultate svake utakmice prognozirati u kratkim video klipovima koje će raditi naš novinar Teo Cilar, a prvi uradak možete očekivati u subotu kada se Teo vraća iz Austrije.

 

No, da ne bi bili prikraćeni za rezultat današnje utakmice, Gustav najavljuje, a što bi drugo, pobjedu Hrvatske. (R. Tomanić)