GRADSKE SLIČICE – TRIBINE, TABLE I SERVIS ZA BICIKLE, ZBOR U SITNICAMA ! (foto Zlatko Rihtarec)

O početku izgradnje tribine na Šuderki već smo vas izvijestili. Radovi napreduju punom parom i biti će završeni na vrijeme, do velikog međimurskog derbija.

Tako ćete susret 2. kola 3. HNL-sjever između Rudara i Graničara iz Kotoribe koji se igra u nedjelju 25.08.2013. sa početkom u 17.30 sati, moći pratiti sjedeći na udobnim plastičnim sjedalicama, koje si čak možete kupiti za cijelu sezonu, a platiti prema svojim mogućnostima.

Glavni izvođač radova je poduzeće ŽGANEC-PRIJEVOZI, a sam gosp. BRANKO cijele dane provodi na gradilištu, kako ništa ne bi krenulo po zlu.

Na Gradskom placu postavljena je tabla “BICIKLISTIČKE RUTE MEĐIMURJA” na kojoj su precizno ucrtani svi pravci koje biciklisti, kojih u zadnje vrijeme ima poprilično, mogu izabrati.

I ne samo to. Postavljen je i mini servis za bicikle sa svim mogućim alatima i pomagalima koji su potrebni za popravak, servis ili pumpanje guma na biciklu. Stvarno zgodno i domišljato.

U romskom naselju Sitnice održati će se ZBOR GRAĐANA u ponedjeljak 26.08.2013. Zanimljivo da počinje u 12,00 sati ! TOČNO U PODNE !