GRADSKE MINIJATURE – NK RUDAR, CAREVI, BICIKLIJADA I VATROGASCI !

U predahu “Ljeta uz Muru” koje se nastavlja u petak 09.08.2013. u CIMPERU “Gradskim igrama” i koncertom grupe “Noćna smjena ” donosimo par zanimljivih crtica o događajima koje nismo stigli objaviti.

NK Rudar odigrao je u ponedjeljak kup utakmicu u Križovcu protiv domaćeg Torpeda i kako već siigurno znate pobijedio sa 5 – 1. Izgleda da je Srećko Bogdan – Čeči postao najvjerniji navijač ili je oformio Stručni stožer u sjeni zajedno sa svojim prijateljima Sinišom, Tirnanićom i Franjom Radeljakom ! Uvjereni smo da se Bojs na ovo neće naljutiti !

U nedjelju su pod šatorom na autobusnoj postaji svrali “Carevi” i svim prisutnima priredili carski provod. Doduše pod šatorom nije bilo nikoga jer su zbog vrućine svi sjedili vani, ali su sva mjesta bila popunjena.

Bicikljijada je u ponedjeljak okupila desetak učesnika koji su se provezli od Hlapičine, preko Štrukovca, Vratišinca i Peklenice te na kraju svi živi i zdravi završili u Murskom Središću. Ne znamo tko je pobijedio, ali prema reakciji koja se vidi na našoj fotografiji, mogla bi to biti Dolores Vrtarić.

 Naši vatrogasci uvijek pomažu i učestvuju u svim gradskim zbivanjima i za to zaslužuju javnu pohvalu! Kamera našeg suradnika ovog puta ih je zatekla kako u ranu zoru zalijevaju mlado drveće na šetnici. Nije im bio problem ustati u 5 sati ujutro i napojiti žedne stabljike. Bravo za DVD !