GRAĐANI OPREZ – PO SREDIŠĆU SE KREĆE “SEKSUALNI MANIJAK I ŠIZOFRENIČAR”

Mursko Središće, petak 26. veljače, 8 sati 53 minute i 18 sekundi.

Izjava očevidaca:

„Na cesti pokraj gradskog placa zaustavlja se crveni Ford Orion. Motor ostaje upaljen, a iz auta izlazi plavuša između 50 i 60 godina starosti. U ruci drži nekoliko plakata i salotejp. Dolazi do oglasnog stupa i na njega lijepi plakat. Zatim odlazi preko ceste i ponavlja istu radnju na velikom staklenom prozoru obiteljske kuće. Nakon toga sjeda u auto i odlazi. Mi prisutni odlazimo do oglasnog stupa i čitamo plakat“.

Moramo priznati da je danas u centru grada bilo vrlo živo i zabavno, a sve to zbog desetak plakata polepljenih po raznim površinama. Izazvali su pravo oduševljenje građana koji su jedni druge obavještavali da ih pročitaju, a mnogi su ih fotografirali mobitelom. A na plakatu slika muškarca i ispod nje tekst sljedećeg sadržaja:

Pozor žene!

 

Ovo je obiteljski nasilnik, lažljivac, šizofreničar, kriminalac, lijenčina, neradnik i prevarant. A i muškarci čuvajte pozadinu. Sve možete provjeriti u MUP-u Čakovec. Viđen je i kreće se u Murskom Središću i okolici.

 

O čemu se ovdje radi ne znamo, ali građani imaju razne komentare i verzije koje izmjenjuju međusobno. Mi nećemo ništa komentirati osim da je ovaj događaj malo razbudio uspavanu središćansku svakodnevnicu i postao tema dana o kojoj se govori baš na svim mjestima. (rt)

SAM_2958

SAM_2959

SAM_2961

SAM_2962

SAM_2963

SAM_2964